Mallorca
Esports Futbol 24/04/2011

El Mallorca acaricia la permanència i deixa el Getafe en una situació molt compromesa (2-0)

Gràcies als gols de Nunes i Akihiro els balears ja sumen 42 punts, després d'un partit on el Getafe ha estat superat en les jugades a pilota aturada

Iván Ramis (e) disputa una pilota amb Adrian Colunga

PalmaEl Mallorca ha deixat pràcticament sentenciada la permanència a Primera Divisió després de derrotar el Getafe (2-0) gràcies als gols de Nunes i Akihiro. Un resultat que fa que els balears tinguin 42 punts, i que deixa amb problemes al Getafe, que haurà de patir a les últimes jornades per salvar-se del descens.

L'equip madrileny ha perdut per culpa de dos corners mal defensats i que han permès les rematades de Nunes i Aki a plaer. Tot i això, el Getafe ha tingut el domini de la pilota al primer temps, encara que no han impedit que el Mallorca generés ocasions de gol, salvades en part per l'excel·lent actuació del porter Ustari.

El Mallorca, amb la novetat del migcampista brasiler Joao Víctor, reconvertit en defensa lateral dret (ha substituït Pau Centrós) ha buscat amb més decisió la porteria rival. Mentre Pedro Ríos, que ha entrat a la segona part pel Getafe, ha estat l'autor del primer xut a porteria del seu equip, al minut 55.

Tot i que els madrilenys han buscat amb força la porteria rival, el Mallorca ha pogut mantenir el resultat i fer que els 3 punts es quedessin a casa.

Mallorca 2 – Getafe 0

MALLORCA: Aouate; Joao Víctor, Nunes, Ramis, Ayoze; Nsue, Martí, De Guzmán, Tejera (Aki, 60); Castro (Víctor, min. 69) i Webó (Cendrós, min. 91).

GETAFE: Ustari; Miguel Torres, Cata Díaz , Marcano, Mané; Boateng, Parejo, Casquero (Arizmendi, min. 67), Víctor Sánchez (Sardinero, min. 46) Adrián (Pedro Ríos, min. 46), Miku.

GOLS: 1-0, min, 24: Nunes. 2-0, min. 67: Aki.

ÀRBITRE: Ayza Gámez (valencià). Targetes al Cata Díaz, Víctor Sánchez, Tejera, Marcano i Martí.

ESTADI: Iberostar Estadi, 14.668 espectadors.