Esports Futbol 27/11/2010

El Mallorca vol mantenir la bona ratxa davant un Màlaga en posicions de descens

Actualment els de Laudrup són vuitens amb 18 punts i reben un Màlaga que només porta deu punts en dotze jornades i té problemes amb el gol

Redacció
1 min

BarcelonaEl Mallorca s'enfronta aquest diumenge (17:00h) al Màlaga de Pellegrini. El conjunt balear, que es troba en un bon moment després de vèncer per un gol a dos al Sevilla la passada jornada, vol continuar sumant i poc a poc ascendir a les posicions de privilegi i que donen accés a Europa. A l'ONO Estadi, els mallorquinistes tan sols han perdut amb l'Espanyol (0-1) i han cedit dos empats davant el Reial Madrid i el Deportivo.

Per altra banda, tot i el canvi a la banqueta, el Màlaga continua en zona de descens amb deu punts en dotze jornades. Diumenge passat, davant el Deportivo, els malaguenys van caure estrepitosament per tres gols a zero i necessiten tornar a sumar per no tornar a la dinàmica negativa que arrossegava.

Per aquest partit Pellegrini no podrà comptar amb Mtiliga, Apoño i Sandro Silva, però recupera el davanter veneçolà Rondón i el porter Rubén Martínez. Per part mallorquinista, 'Chori' Castro podrà jugar tot i els problemes que ha patit entre setmana.

stats