Mallorca
Esports Futbol 28/11/2010

El Mallorca sentencia el Màlaga als deu minuts de la represa, i escala fins a posicions europees (2-0)

Els mallorquinistes ja han sumat 6 victòries aquesta temporada; mentre Pellegrini continua sense conèixer la victòria amb el Màlaga després de dos partits

Els jugadors del Mallorca celebren el triomf davant el Màlaga.

MallorcaEl Mallorca escala fins a posicions europees després de derrotar el Màlaga per 2 a 0 amb gols de Webó i 'Chori' Castro al segon temps. A més, els mallorquins sumen 21 punts, fet que els garanteix gairebé la meitat de la permanència.

Tot i que els visitants han fet una primera part molt bona, han pagat molt cars dos errors defensius just després del descans; que els mallorquinistes han aprofitat per sentenciar en partit al minut deu de la represa. Ja a les acaballes del partit, el Màlaga ha desaprofitat un penal llançat per Elisiu Perreira, que ha aconseguit desviar el porter Dudú Aouate.

És la sisena victòria dels homes de Laudrup, la segona consecutiva, després de derrotar el Sevilla a domicili la setmana passada. Per contra, el Màlaga segueix en zona de descens, i el xilè Manuel Pellegrini, que va debutar el cap de setmana passat, encara no coneix la victòria amb el seu nou club.

2 Mallorca – 0 Màlaga

MALLORCA: Aouate; Cendrós, Ramis, Nunes, Kevin; Pereira, Martí, De Guzmán, Castro (Tejera, 75'); Nsue (Joao Víctor, 68') I Webó (Cavenaghi, 79').

MÀLAGA: Rubén; Torres, Wellington, Kris, Jesús Gámez; Recio, Iván González (Fernando, 63'), Eliseu, Duda (Portillo, 63'); Sebas Bruno (Owusu-Abeyie, 73') i Rondón.

GOLS: 1-0, (49') Webó. 2-0, (54') "Chori" Castro.

ÀRBITRE: Delgado Ferreiro (Col·legi Valencià). Targetes grogues a De Guzmán, Ramis, Welington, Kris, Webó.

ESTADI: Iberostar Estadi, 12.254 espectadores.