PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 15/05/2011

El Mallorca busca sumar a Almeria per certificar la permanència

El Mallorca és l'únic que es juga demà alguna cosa a l'Estadi dels Jocs Mediterranis, ja que si suma podrà dir gairebé amb total seguretat que continuarà un any més a la Primera Divisió

Redacció
1 min

BARCELONAFabián Vargas, que no es va entrenar ahir a la segona part de la sessió preparatòria, sí que pot estar disponible després del treball d'avui a porta tancada i que ha deixat molt satisfet al tècnic pel compromís mostrat per la plantilla, tot i no haver-hi ja res en joc.

Bernardello i M'Bami són baixes segures per una llista en la qual reapareixerà amb tota seguretat Albert Crusat, que no va jugar a Getafe per sanció, i que reapareixerà en l'onze per buscar un resultat positiu, tal com ha succeït en anteriors temporades, en què el Mallorca no ha aconseguit guanyar mai a Almeria.

En la primera temporada hi va haver empat (1-1), en la segona va guanyar la UD Almeria per 2-1 i l'any passat hi va haver també empat a un.

El Mallorca intentarà celebrar la permanència, un objectiu que matemàticament encara se li resisteix tot i que suma 44 punts, insuficients encara per evitar el descens.

L'equip que dirigeix el tècnic danès Michael Laudrup necessita puntuar a Almeria per disputar amb tranquil·litat l'última jornada que l'enfrontarà a l'Atlètic de Madrid a l'Iberostar Estadi.

El Mallorca va aconseguir un punt d'or la passada jornada al camp de l'Hèrcules (2-2), però no guanya com a visitant des del passat 2 de març, quan va derrotar 1-2 a l'Espanyol.

Laudrup recupera davant l'Almeria el porter israelià Dudú Aouate, que jugarà amb un casc protector després d'haver estat operat d'una fractura facial, però perd l'uruguaià "Chori" Castro i seguirà sense poder comptar amb el migcampista Sergio Tejera, tots dos lesionats.

stats