Mallorca-Hèrcules
Esports Futbol 03/01/2011

El Mallorca deixa grogui l'Hèrcules en tres minuts de la primera part (3-0)

Nsue i Víctor Casadesús han deixat el partit sentenciat al minut 40, i Pereira ha clavat l'estocada definitiva amb el tercer gol als 5 minuts de la represa

Els jugadors del Mallorca celebren un dels tres gols d'aquesta nit.

PalmaEl Mallorca necessitava un resultat com aquest per començar l'any. La ratxa amb què va acabar el 2010 no convidava a l'optimisme després de tres derrotes en Lliga i una en l'anada de la Copa. L'Hèrcules ha sigut víctima de l'efectivitat mallorquinista, ja que fins al primer gol (minut 37), els balears no havien generat massa perill, però l'Hèrcules no ho ha sabut aprofitar per la seva manca d'ambició ofensiva. Però en tres minuts el partit s'ha capgirat amb els gols de Nsue i Víctor Casadessús (37' i 40').

En la represa, tot i que el tècnic alacantí Esteban Vigo ha intentat fer algun canvi per canviar la dinàmica, el gols als 5 minuts de Michel Pereira ha deixat l'Hèrcules sense capacitat de reacció. D'aquí al final, el Mallorca li ha cedit la iniciativa a l'Hèrcules, que s'ha abocat en atac, però sempre s'ha trobat al davant un segur i resolutiu Dudú Aouate sota els pals.

Mallorca: Aouate; Cendrós, Nunes, Ramis, Kevin; Pereira, Martí, De Guzmán (Castro. min. 75), Nsue; Víctor Casadesús (Joao Víctor, min. 65) i Webó.

Hércules: Calatayud; Cortés, Paz (Rodríguez, min. 46), Pamarot, Pulhac, Fritzler (Cristian, min. 56); Aguilar, Kiko Femenía, Sendoa (Portillo, min. 61); Valdez i Trezeguet.

Gols: 1-0, min. 37: Nsue. 2-0, min. 40: Víctor Casadesús. 3-0, min. 50: Pereira.

Àrbitre: Ramírez Domínguez (comitè andalús). Fritzler, Valdez, Cendrós i Joao Víctor.