FUTBOL - PREMIER LEAGUE
Esports Futbol 12/08/2018

El Manchester City estrena la seva defensa del títol amb una victòria contra l’Arsenal (0-2)

Els de Pep Guardiola s'han imposat gràcies als gols de Raheem Sterling i Bernardo Silva

A. N.

BarcelonaEl Manchester City de Pep Guardiola s'ha imposat amb solvència (2-0) a l'Arsenal d'Unai Emery en la primera jornada de la Premier League gràcies als gols del Raheem Sterling i Bernardo Silva, un a cada part. D'aquesta manera, el conjunt 'citizen', que ja es va imposar la setmana passada a la Community Shield (l'equivalent a la Supercopa anglesa), estrena ara la defensa del títol de campió de la Premier League amb bon peu.

Els de Guardiola han començat manant des del primer moment i al quart d'hora de partit Raheem Sterling ha recollit una pilota al vèrtex esquerre de l'àrea, ha conduït l'esfèrica amb potència i habilitat i s'ha plantat la frontal per enviar un xut al pal curt de la porteria de Petr Cech. Durant la primera mitja hora del duel, sense brillar, els 'citizens' no han deixat sortir de la seva àrea els 'gunners', tot i que els segons han tingut dues oportunitats aïllades: una de Bellerín, que ha resolt bé Ederson, i una altra en què Mkhitaryan s'ha adormit a la frontal. Amb el 0-1 s'ha arribat al descans, un resultat curt, ja que Cech ha evitat que els de Guardiola ampliessin el marcador. Sense De Bruyne, però amb Mahrez, el City ha deixat millors sensacions que els d'Emery.

A la represa la tònica no ha canviat, i tot i que l'Arsenal no ha girat la cara a l'enfrontament, el City ha sentenciat gràcies un gran gol de Bernardo Silva, que ha recollit una bona passada de Mendy a la frontal. Una diana que ha arribat al minut 63, poc després que Agüero malbaratés un contraatac clar en què Cech li ha guanyat la partida. L'Arsenal ho ha intentat fins al final per mirar de demostrar als aficionats de l'Emirates Stadium que no abaixaven els braços, però poc han pogut fer davant el vigent campió. El City de Guardiola reforça la seva condició de candidat al títol de la Premier League per segon any consecutiu.