Futbol
Esports Futbol 13/01/2013

El Manchester United s'endú el clàssic contra el Liverpool i el City derrota l'Arsenal

Els 'red devils' mantenen l'ampli marge sobre el segon classificat, el Manchester City, a qui treuen set punts a la classificació

BarcelonaEl Manchester United no ha fallat i ha derrotat 2-1 el Liverpool en el clàssic de la jornada a Anglaterra. Els 'red devils' segueixen liderant la Premier League, amb set punts d'avantatge sobre el segon classificat, el Manchester City, i catorze sobre el tercer, el Chelsea.

Dos gols de Van Persie i Vidic han encarrilat el triomf local, que ha perillat després del gol de Sturridge, que ha esperonat els d'Anfield. En l'altre partit destacat de la jornada, el City ha sorpres l'Arsenal a l'Emirates Stadium i l'ha superat 0-2. Els de Mancini han fet bons els gols de Midley i Dzeko, aprofitant que l'equip de Wenger jugava amb un home menys des del minut 9, per culpa de l'expulsió de Koscielny.