Europa League
Esports Futbol 11/05/2017

El Manchester United acaba amb el somni europeu del Celta (1-1)

L'equip gallec s'ha quedat a un gol de disputar la final de la UEFA Europa League

José Mourinho

BarcelonaEl Manchester United ha acabat amb el somni europeu del Celta (1-1) i disputarà la final de la UEFA Europa League contra l'Ajax. Fellaini ha aconseguit el gol local en el minut 17 i l'equip gallec ha empatat el marcador en el minut 85 gràcies a un gol de Roncaglia. El conjunt entrenat per José Mourinho ha sabut fer bo el resultat de l'anada contra un conjunt gallec que no ha deixat de lluitar fins al final.

L'àrbitre ha expulsat Roncaglia i Bailly en la recta final del partit d'Old Trafford. El Celta ha disposat d'una oportunitat per marcar en el minut 96.

L'Olympique de Lió ha superat l'Ajax (3-1). L'equip holandès ha patit més del que havia imaginat per segellar la seva classificació. Lacazette (dos) i Ghezza han aconseguit els gols d'un conjunt local que ha començat el partit de tornada perdent ja que Dolberg ha obert el marcador.