Lliga de Campions
Esports Futbol 23/02/2011

El Manchester United sobreviu a Marsella (0-0)

Un Manchester United amb baixes s'ha salvat aquesta nit amb un empat sense gols (0-0) en la seva arriscada visita a l'Olympique de Marsella

Heinze i Nani.

Marsella p { margin-bottom: 0.21cm; } El Manchester United s'ha salvat aquesta nit amb un empat sense gols (0-0) en la seva arriscada visita a l'Olympique de Marsella, un duel que ha afrontat amb nombroses baixes.

En la primera part, les opcions de gol han estat escasses per a tots dos equips, que no han ofert bon futbol en l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, competició que el Manchester reprenia sense cap derrota i amb solament un gol encaixat.

El portuguès Nani ha protagonitzat els millors intents individuals d'aconseguir gol durant els primers 45 minuts, mentre que el rendiment de Wayne Rooney ha estat decaient conforme ha anat avançant el partit.

Després del bon inici visitant, el partit s'ha equilibrat i el Manchester ha semblat decidit a esperar al fet que l'equip francès prengués la iniciativa per atacar a la contra.

L'Olympique s'ha fet amo del partit en la segona meitat i ha arribat a acorralar al Manchester United, però sense fabricar jugades de perill davant la porteria de Van der Sar.

L'equip d'Alex Ferguson ha jugat com si tingués en ment que un empat no era mal resultat en el Velòdrom de Marsella, tenint en compte que va arribar a França amb les absències per lesió de Rio Ferdinand, Ryan Giggs, Michael Owen, Johny Evans i Anderson.