LLiga de Campions
Esports Futbol 12/04/2011

El Manchester United li tanca el pas al Chelsea (2-1)

'Chicharito' Hernández (minut 43) ha avançat els locals, Drogba ha empatat el partit (minut 77) i Park Ji-Sung (minut 77) ha anotat el gol decisiu

Celebració del Manchester United.

BarcelonaEl Manchester United jugarà les semifinals de la Lliga de Campions després de superar el Chelsea (2-1). Chicharito Hernández (minut 43) ha avançat els locals, Drogba ha empatat el partit (minut 77) i Park Ji-Sung (minut 77) ha anotat el gol decisiu. Fernando Torres, que ha estat canviat al descans, s'ha quedat sense anotar.

Manchester United, 2: Van der Sar, Evra, Ferdinand, Vidic, O'Shea, Giggs, Park Ji-Sung, Carrick, Nani (m.75 Valencia), Rooney i Chicharito Hernández.

Chelsea, 1: Cech, Ivanovic, A. Cole, Terry, Alex (m.82 Ferreira), Essien, Ramires, Lampard, Malouda, Torres (m.46 Drogba) i Anelka (m.61 Kalou).

Gols: 1-0: m.43: Chicharito Hernández. 1-1, m.77: Drogba. 2-1, m.77: Park Ji-Sung.

Àrbitre: Olegário Benquerença (Portugal). Expulsa per doble amonestació a Ramires (m.70). Groga a Evra i O'Shea, del Manchester; i a Terry i Malouda; del Chelsea.