BARÇA
Esports Futbol 09/05/2011

Ferguson: "Hem de trobar una solució al problema Xavi-Messi-Iniesta"

El tècnic del Manchester United diu que tothom està buscant la solució per aturar aquests tres jugadors, i dóna com a favorit el Barça: "És ara el peix gros", ha dit

Efe
2 min
Alex Ferguson, durant el partit que va enfrontar el United amb el Chelsea.

LondresL'entrenador del Manchester United, Alex Ferguson, ha manifestat que superar el Barça a la final de la Lliga de Campions passa per neutralitzar Xavi, Messi i Iniesta. "El que hem de fer és trobar una solució al problema Xavi-Messi-Iniesta", ha dit Ferguson en declaracions a una ràdio nord-americana recollides per l'agència local de notícies PA.

"Tothom està buscant (aquesta solució), perquè són futbolistes extraordinaris", ha afegit l'entrenador del Manchester United, que diumenge va enviar al seu germà a fer un primer seguiment del Barça en el xoc que el va enfrontar a l'Espanyol.

Ferguson ha afirmat que els blaugrana parteixen com a favorits –"òbviament el Barça és ara el peix gros"–, però ha considerat que el Manchester United té les mateixes opcions de guanyar. "Tenim jugadors que poden causar-li un munt de problemes a qualsevol equip i esperem que aquests jugadors d'atac li donin al Barça els problemes que tothom pensa que ells ens poden causar a nosaltres", ha dit el veterà tècnic.

"En l'última final, vam començar realment bé, però vam concedir un mal gol. Després d'això, el Barça va guardar la pilota molt bé, com sempre fa", ha indicat Ferguson, que ha rebutjat la idea dels que pensen que aquest Manchester United és més feble que el de fa dos anys.

"Tothom diu que aquest no és un bon equip del Manchester United (...), però hem marcat més gols que ningú. La nostra trajectòria a casa ha estat magnífica, estem imbatuts a Europa, estem a la final de la Lliga de campions i guanyarem la lliga si aconseguim un punt més", ha declarat, i ha afegit: "Cal deixar totes les crítiques a una banda, perquè he de ser realista quan miro al meu equip i em pregunto: 'Estic satisfet?'. Aquests jugadors m'ho han donat tot".

stats