CHAMPIONS LEAGUE
Esports Futbol 26/04/2011

El Manchester United posa peu i mig a la final després de vèncer el Schalke (0-2)

Els homes d'Alex Ferguson s'han mostrat molt superiors al conjunt alemany i finalment la seva superioritat s'ha imposat després d'un primer temps ple d'ocasions

Giggs en el moment del primer gol

Barcelonap { margin-bottom: 0.21cm; }

El Manchester United ha derrotat amb tota justícia a domicili al Schalke 04 (0-2), en un partit en què l'equip alemany ha hagut d'acabar agraint que la derrota no fos més clara.

Aquesta vegada, de Raúl González no hi va hagut notícies. Les pilotes no li han arribat i l'equip que ha jugat ha estat el Manchester, que s'ha mostrat clarament superior pràcticament des del primer minut i si no se n'ha anat al descans amb un avantatge clar ha estat, abans que res, perquè s'ha trobat amb una gran nit del porter Manuel Neuer.

Ja en el 3', Neuer ha tingut la seva primera intervenció en desviar a córner una vaselina de Wayne Rooney. Tres minuts més tard, Neuer ha tornar a tenir una reacció excel·lent davant d'un xut del coreà Park des de fora de l'àrea.

No obstant això, les parades més impressionants de l'alemany han vingut després. En el 14', li ha guanyat de manera sensacional un mà a mà al mexicà Javier "Chicharito" Hernández quan aquest ha marxat sol cap a la porteria.

Després, en el 28', ha desviat de forma increïble un cop de cap a boca de canó del serbi Vidic. L'equatorià Antonio València, en el 38', i Ryan Giggs, al 45', també han fracassat davant Neuer.

Mentre Neuer era clarament el protagonista del partit, i ha corregit amb les seves intervencions les mancances d'una defensa que ha fet aigües pels quatre costats, a l'altra porteria Edwin Van der Saar ha estat poc més que un espectador.

El Schalke ha intentat, al començament, jugar-li d'igual a igual el Manchester però ha estat lluny d'aconseguir-ho. Un xut des de fora de l'àrea d'Alexander Baumjohann en el primer minut i un xut desviat del peruà Jefferson Farfán ha estat l'única que ha ofert el Schalke pel que fa a arribades.

En el 67', Rooney li ha ficat una pilota a Ryan Giggs que ha deixar sol el gal.lès a l'àrea i no ha fallat. Tres minuts després, en una jugada gairebé calcada, Rooney ha fet el segon. Amb això, el partit s'ha acabat.