Lliga de Campions
Esports Futbol 03/05/2011

El Manchester United busca contra el Schalke la seva tercera final en quatre anys

Manchester United i Schalke 04 es disputen aquest dimecres (20:45, TV3) ser l'acompanyant del Barça a la final del proper 28 de maig a Wembley

David Jover
1 min
El gol de Ryan Giggs al camp del Schalke'04 el va convertir en el futbolista més veterà a marcar a la Champions.

BarcelonaSir Alex Ferguson vol continuar fent història a la banqueta del diables vermells i aquesta dimecres pot sumar la seva tercera final en quatre temporades, la quarta en total. L'entrenador escocès, que porta gairebé vint-i-quatre anys entrenant al Manchester, ha estat l'encarregat de fer del United un dels equips més grans del continent en el darrers temps.

Avui, davant la seva afició i al 'Teatre dels somnis' pot complir-ne un més tornant a una final i, a més, a casa, a Wembley. Ferguson vol arribar tancar les semifinals també amb un triomf i així preparar prendre's la revenja de Roma amb el Barça, quan els blaugranes van vèncer els anglesos per 2-0 a la final.

Però abans de pensar en una hipotètica final els de Ferguson han de superar un Schalke que no té res a perdre i molt a guanyar. Després del 0-2 de l'anada sembla que tot està molt de cara, però el Schalke va aconseguir marcar cinc gols fa unes setmanes al Giuseppe Meaza de Milà i això espanta els anglesos, que no volen confiar-se.

De cara a aquest partit, el Manchester United recupera Paul Scholes i tindrà gent de refresc a la banqueta com Owen i Dimitar Berbatov.

stats