CHAMPIONS LEAGUE
Esports Futbol 04/05/2011

El Manchester United serà el rival del Barça a la final de Wembley després d'esclafar el Schalke (4-1)

Dos gols en el primer temps han donat al United una renda que els ha deixat molt tranquils. Anderson, amb dos gols al segon temps, ha sentenciat

Redacció
1 min
Scholes lluita per la pilota

BarcelonaEl Barça ja sap que se les haurà amb el United a la final de Wembley el proper 28 de maig. El conjunt d'Alex Ferguson no ha patit en tot el partit ja que al 30' de partit havia marcat dos gols mitjançant Valencia i Giboson, aquest darrer amb la col·laboració de Neuer, que ha intentat rebutjar i ha fet just el contrari.

El joc del Manu ha estat excels. Durant molts minuts ha tingut una possessió molt alta i ha dominat al Schalke com ha volgut, que no ha pogut fer res en un dia negre per als alemanys.

En el segon temps el Schalke ha intentat retallar distàncies però ha comès l'error de deixar massa espais a la defensa. Això ho ha aprofitat el migcampista del United Anderson, que ha fet els dos darrers gols al 71' i al 75' tancant així qualsevol opció de remuntada de l'equip de Raúl.

Així doncs el Manchester United torna a la final de la Lliga de Campions dos anys després de jugar la darrera contra el Barça el 2009, a Roma. És per tant, la tercera final en cinc anys dels homes d'Alex Ferguson, que es van alçar amb el títol el 2008 a Moscou.

stats