Futbol
Esports Futbol 30/05/2012

Manos Limpias denuncia la Plataforma Proseleccions per impulsar la xiulada de la final de la Copa del Rei

La plataforma catalana assegura que el col·lectiu de funcionaris públics ha malinterpretat les seves paraules

Ara
1 min
Aficionats del Barça durant la xiulada a l'himne d'Espanya VÍCTOR LERENA / EFE

BarcelonaEl col·lectiu de funcionaris públics Manos Limpias ha presentat una denúncia contra la Plataforma Proseleccions per impulsar la xiulada contra l'himne espanyol durant la final de la Copa del Rei.

Segons informa el diari 'La Gaceta', Manos Limpias ha presentat a la Fiscalia General de l'Estat una denúncia contra les entitats que, segons ells, van promoure la xiulada.

La publicació diu que la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, juntament amb ESAIT, Siareir@s Galeg@s i Catalunya Acció, són "inductors i cooperadors d'un delicte d'ofenses i ultratges als símbols nacionals, al cap d'estat i a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre".

La Plataforma Proseleccions s'ha defensat assegurant que durant la roda de premsa conjunta al Congrés dels Diputats, celebrada el dilluns anterior al partit, va demanar respecte per tots els símbols.

A més, en resposta a la pregunta d'un periodista d''El Mundo', el vicepresident de la Plataforma Proseleccions Sergi Blázquez va aclarir que es feia una crida a respectar tots els símbols, tant propis com no propis.

stats