Copa del Rei
Esports Futbol 03/02/2011

Manzano responsabilitza els àrbitres de l'eliminació del Sevilla de la Copa del Rei

El tècnic del Sevilla ha dit que als primers minuts "s'ha anul·lat un gol [a Negredo] que hagués canviat el panorama" i també ha recordat el gol fantasma de l'anada

Martí Molina
1 min
Gregorio Manzano, a la banqueta del Santiago Bernabéu

BarcelonaL'entrenador del Sevilla, Gregorio Manzano, ha continuat queixant-se dels àrbitres després de quedar eliminat en semifinals de Copa a mans del Madrid.

Manzano ha recordat que als primers minuts de joc: “S'ha anul·lat un gol [a Negredo] que hauria canviat el panorama del partit”; i també ha fet memòria respecte el partit d'anada, en el gol fantasma no concedit: “Si aquell gol hagués estat legal el plantejament de tot plegat hagués estat un altre”, ha dit.

L'entrenador del Sevilla ha assegurat que l'objecti del seu equip era “aconseguir que el Madrid no obrís el marcador aviat”; i s'ha mostrat satisfet d'haver-ho pogut “arribar als minuts finals amb opcions de victòria”. Manzano ha reconegut que ben entrada la segona part, el seu equip ha deixat molts espais al darrere, però ha explicat que “als minuts finals no teníem més remei que arriscar per aconseguir el gol de la pròrroga”. En canvi, el gol que ha arribat ha estat el del Madrid.

Tot i que el tècnic ha volgut “felicitar el Madrid per la seva classificació”, ha recordat novament l'actuació arbitral. “Ja vaig dir que una decisió arbitral equivocada pot ser determinant en una eliminatòria”, ha conclòs.

stats