Publicitat
Publicitat

Futbol

Maradona: "Messi marca i crida; Cristiano fa un gol i s'atura com si fes publicitat d'un xampú"

L'exjugador i entrenador ha comparat l'actitud tranquil·la de Leo Messi amb les estridències del crac portuguès del Reial Madrid en un programa de la televisió argentina

Diego Armando Maradona té clar que Leo Messi i Cristiano Ronaldo no s'assemblen en res i que el portuguès mai podrà arribar al nivell de l'argentí. "A Messi no li cal xutar a porteria perquè és capaç d'entrar amb la pilota controlada i tot", ha comentat en un programa de televisió a l'Argentina. L'exjugador i entrenador analitza la manera com tots dos futbolistes celebren els seus gols: "Messi marca i crida; Cristiano fa un gol i s'atura com si fes publicitat d'un xampú".

Maradona no s'ha estat de criticar l'afany de protagonisme del portuguès del Reial Madrid. "Cristiano fa un gol d'esperó i diu 'això no ho ha fet ningú, eh?'. Aquí hi ha la gran diferència. Messi no vol tenir influència sobre ningú".

L'argentí ha esquivat, però, qualsevol comparació entre ell i Leo Messi: "Les comparacions són odioses, però que ens comparin és bonic. Tots dos som esquerrans, argentins i brillem".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT