Futbol
Esports Futbol 22/07/2012

Maradona: "Messi marca i crida; Cristiano fa un gol i s'atura com si fes publicitat d'un xampú"

L'exjugador i entrenador ha comparat l'actitud tranquil·la de Leo Messi amb les estridències del crac portuguès del Reial Madrid en un programa de la televisió argentina

Ara
1 min
Maradona, en un partit amb l'Al Wasl

BarcelonaDiego Armando Maradona té clar que Leo Messi i Cristiano Ronaldo no s'assemblen en res i que el portuguès mai podrà arribar al nivell de l'argentí. "A Messi no li cal xutar a porteria perquè és capaç d'entrar amb la pilota controlada i tot", ha comentat en un programa de televisió a l'Argentina. L'exjugador i entrenador analitza la manera com tots dos futbolistes celebren els seus gols: "Messi marca i crida; Cristiano fa un gol i s'atura com si fes publicitat d'un xampú".

Maradona no s'ha estat de criticar l'afany de protagonisme del portuguès del Reial Madrid. "Cristiano fa un gol d'esperó i diu 'això no ho ha fet ningú, eh?'. Aquí hi ha la gran diferència. Messi no vol tenir influència sobre ningú".

L'argentí ha esquivat, però, qualsevol comparació entre ell i Leo Messi: "Les comparacions són odioses, però que ens comparin és bonic. Tots dos som esquerrans, argentins i brillem".

stats