Esports Futbol 05/06/2012

Marcelo matisa: "Se'm va malinterpretar, per mi el millor és Cristiano Ronaldo"

El defensa brasiler del Reial Madrid ha corregit les declaracions que va fer dilluns passat en què assegurava que Messi era el millor jugador del món: "Messi ha sigut l'últim de rebre la Pilota d'Or, però per mi el millor és Cristiano"

Ara
1 min
Marcelo, amb la selecció brasilera

Barcelona"Messi és el millor del món", declarava dilluns passat al mitjà Globoesporte Marcelo Vieira, jugador brasiler del Reial Madrid. Menys de vint-i-quatre hores després, i mitjançant les xarxes socials, el defensa carioca s'ha retractat: "Han malinterpretat el que jo vaig dir! Messi va ser l'últim de rebre la Pilota d'Or, però per mi sens dubte el millor és Cristiano, com he dit molts cops. El que passa és que volen destruir la nostra amistat, i no ho aconseguiran", ha escrit.

El lateral esquerra madridista ja havia realitzat unes declaracions similars en una entrevista promocional per a la Confederació Brasilera de Futbol en què va respondre a les preguntes dels aficionats. Preguntat sobre qui era el jugador més difícil de marcar, Marcelo va respondre que "si Cristiano Ronaldo no fos del meu equip, seria ell. Però com que és del meu equip, el rival més difícil de marcar és Messi".

stats