FUTBOL
Esports Futbol 24/01/2011

Moratti diu que Mourinho és de les persones més serioses del món del futbol

El president i propietari de l'Inter lamenta que Mourinho no rebés cap reconeixement per la feina feta a Itàlia i diu que no obre, per ara, la porta a un possible retorn

Redacció
1 min
José Mourinho.

RomaEl president i propietari de l'Inter de Milà, Massino Moratti, ha assegurat que l'ex entrenador del seu equip, José Mourinho, actual tècnic del Reial Madrid, és de les persones "més serioses i respectuoses del món del futbol".

"Lamento que a Itàlia no tingués cap reconeixement, era el millor entrenador per una senzilla raó: treballa molt i estima el futbol", ha comentat Moratti durant la seva intervenció en un seminari periodístic que se celebra al centre esportiu de Coverciano, a la Toscana italiana.

El patró de l'Inter ha descartat que amb aquestes declaracions s'estigui obrint la porta del retorn de Mourinho a Itàlia. "Estimo Mourinho, és molt bo i espero que pugui obtenir a Itàlia un reconeixement pel que va aconseguir al camp, però ara tinc un altre entrenador, Leonardo, a qui també estimo", ha afirmat.

Moratti també s'ha referit a les declaracions fetes pel davanter camerunès Samuel Eto'o la setmana passada en un programa de televisió i en les que li va atribuir part de la responsabilitat pel fracàs de Rafa Benítez al capdavant de la banqueta. "Els futbolistes són persones sèries, estic content amb la seva professionalitat, això no treu que aquesta és una decisió que he pres jo", ha dit Moratti.

El màxim responsable nerazzurro ha parlat, a més, de Silvio Berlusconi, primer ministre italià i propietari del Milà, de qui va dir que "ha donat moltíssim al futbol en termes de generositat". "Ha portat molts èxits al Milà. No puc dir que hagi estat ell el responsable d'aixecar els costos del nostre futbol perquè jo segur que no els he abaixat", ha subratllat.

stats