OSASUNA
Esports Futbol 20/02/2011

Mendilibar: "Sempre somies en guanyar en el teu debut"

Tot i el triomf tan ampli, Mendilibar ha volgut treure ferro al triomf assegurant que encara queda molta Lliga i poden passar moltes coses

Redacció
1 min
Mendilibar, a la banqueta

Barcelona"Quan debutes somies amb guanyar, però el 4-0 no diu absolutament res. Els gols són benvinguts, però sobretot és important la victòria per la motivació dels jugadors i perquè creuen en el que fan", ha afirmat després del partit disputat a l'estadi Reyno de Navarra.

A més, Mendilibar ha destacat que és convenient controlar l'eufòria: "No totes les setmanes serà el mateix. Hem estat encertats, sobretot en l'estratègia, i ells han patit molt. El proper diumenge hem d'intentar fer més coses".

El tècnic basc ha afegit: "Ha estat una festa al final i tots han estat amb l'equip. Amb els canvis hi ha canvis en l'afició i els jugadors, però cal mantenir això i la setmana que ve ha de ser igual. Cal seguir amb la mateixa il·lusió i intentar fer fora el que hem fet a casa".

Així mateix, ha tret importància al fet d'haver sortit dels llocs de descens: "Amb les jornades que queden no hauríem de mirar la posició a la taula. Està bé no veure't aquí (en descens), però no cal esperar que els rivals perdin, sinó guanyar tu".

stats