Seleccions
Esports Futbol 06/02/2013

Messi no marca, però rep un petó d'un espontani en el triomf de l'Argentina a Suècia (2-3)

El crac del Barça, que s'ha saludat amb Ibrahimovic al començament del partit, ha completat els 90 minuts, com també ha fet Javier Mascherano. El porter de l'Espanyol, Cristian Álvarez, no ha jugat

N.a.
Zlatan Ibrahimovic i Leo Messi, en acció al Suècia-Argentina

BarcelonaSense marcar, Leo Messi ha acabat sent el protagonista del triomf de l'Argentina 2-3 davant Suècia a Solna. El crac del Barça, que s'ha saludat amb normalitat amb Zlatan Ibrahimovic abans de començar el partit, no ha participat directament en cap dels gols del seu equip, però ha vist com un espontani vestit amb una samarreta blaugrana amb el seu nom saltava al terreny de joc i li feia un petó al front. Els membres de seguretat de l'estadi han acabat retirant l'aficionat de la gespa.

El partit s'ha posat ràpidament de cara per als argentins, després que Lustig es fes un autogol en el minut 3 de partit. Olsson ha pogut empatar superat el primer quart d'hora, però entre el Kun Agüero i Higuaín han capgirat el marcador per deixar l''albiceleste' dos gols per sobre. Un darrer gol d'Elm, de falta directa, ha ajustat el resultat, deixant-lo en el 2-3 final. Leo Messi, després d'una vaselina brillant, ha estat a punt de marcar l'1-4, però el porter Isaksson ha salvat el gol sobre la línia.