PILOTA D'OR
Esports Futbol 11/12/2010

Platini creu que és injust que Sneijder no sigui un dels finalistes de la Pilota d'Or

El president de la UEFA, en una entrevista a La Gazzetta dello Sport, admet que, per a ell, el campió seria Xavi Hernández, segon Sneijder i com a tercer, Iniesta

Redacció
1 min
El president de la UEFA, Michel Platini

RomaEl president de la UEFA, el francès Michel Platini, considera que l'absència de l'holandès Wesley Sneijder entre els finalistes a Pilota d'Or 2010 és "injusta". Així ho ha dit en una entrevista publicada al diari italià La Gazzetta dello Sport. "La meva classificació és Xavi Hernández, després Sneijder, que per un gol no ho ha guanyat tot, i després Andrés Iniesta". El president ha admès que la decisió de la FIFA podria influir de forma decisiva en el Mundial de Sud-Àfrica 2010.

A aquest respecte, ha recordat que en 1982, el vencedor de la Pilota d'Or va ser Paolo Rossi, que no era el millor, però sí havia tingut la millor actuació en el Mundial. Platini ha apuntat que, per a ell, els millors són el barcelonista Leo Messi i el madridista Cristiano Ronaldo.

Preguntat pel Barça d'enguany, Platini ha comentat que tot el món pensa en el 5-0 contra el Reial Madrid del 29 de novembre, però considera que els de Pep Guardiola no són invencibles. "Juguen bé, Guardiola aplica a la perfecció la filosofia de Johan Cryuff, però la Copa de Campions és llarga. Fa dos anys tots deien que les finals serien només entre anglesos i no va ser així", explica.

stats