Lliga de Campions
Esports Futbol 21/11/2012

El Milan certifica el seu passi a vuitens i l'Olympiacos queda eliminat al grup B

Els 'rossoneri' seran segons sigui quin sigui el resultat en l'última jornada contra el Zenit i el Màlaga, que aquest dimecres ha empatat a Rússia, s'assegura la primera plaça del grup C

Natalia Arroyo
1 min
El jugador del Milan, Mexès, celebra el seu gol contra l'Anderlecht

BarcelonaLa cinquena jornada de Champions ha resolt la sort dels equips dels grups A, B, C i D de cara a vuitens de final, però deixa oberta la lluita per la primera o segona plaça.

Estan ja classificats per a vuitens el Porto i el PSG al grup A, el Schalke i l'Arsenal al grup B, el Milan i el Màlaga al C, i el Borussia Dortmund i el Madrid, al D. En els últims dos casos, se sap ja qui serà primer i segon. En el cas dels andalusos, han confirmat la primera plaça del seu grup amb un empat a un a Sant Petersburg davant el Zenit, deixant el Milan com a segon, tot i la victòria italiana 1-3 a Brusel·les contra l'Anderlecht. En el cas dels madrilenys, només podran ser segons facin el que facin contra l'Ajax a Amsterdam, perquè el Borussia Dortmund (que ha golejat els holandesos 1-4) els treu tres punts però té el 'goal average' particular favorable.

Al grup A, PSG i Porto es disputaran la primera posició en un duel decisiu a París. Els francesos han guanyat 0-2 a Kíev al Dinamo, mentre que els portuguesos, han golejat 3-0 a casa al Dinamo de Zagreb. Al grup B, qui es barallarà per ser primer classificat serà el Schalke i l'Arsenal. Els alemanys són líders amb 11 punts i juguen l'última jornada a Montpeller, i els persegueix l'equip anglès, amb 10, que jugarà a El Pireo contra l'Olympiacos.

stats