Publicitat
Publicitat

COPA AMÈRICA

Creu que és difícil fer un anàlisi del que li passa a Argentina

Milito: "Em van fer mal l'actuació d'Argentina i la reacció del públic"

Gaby Milito s'ha manifestat dolgut per la reprovació del públic a la selecció argentina que va igualar a zero amb Colòmbia en la fase de grups de la Copa Amèrica

El defensa argentí Gaby Milito s'ha manifestat dolgut per la reprovació del públic a la selecció argentina que dimecres va igualar a zero amb Colòmbia en la fase de grups de la Copa Amèrica, però també per l'actuació de l'albiceleste.

"Ens va costar moure la pilota amb més rapidesa, no van sortir les coses com les imaginàvem", ha dit el defensa del Barça. "Em va doldre tot, l'actuació que vam tenir, el resultat i la reacció de la gent, res ens deixa tranquils", ha afegit.

"És la realitat que ens toca viure, és a dir al futbol, de vegades passen aquestes coses, no volem dramatitzar, teníem confiança a guanyar i passar a la següent ronda", ha comentat Milito.

Milito creu que "és difícil fer una anàlisi" del que passa amb Argentina, que no aixeca el vol futbolísticament a partir dels seus fluixos rendiments individuals. "L'anirem veient. El Checho (Sergio Batista) l'analitzarà al costat del seu cos tècnic aquests dies, estem per sota del nivell que imaginàvem, òbviament cal corregir i millorar de cara al futur", ha indicat.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT