GIRONA FC

Montilivi mostra el seu rebuig a Javier Tebas

El grup d’animació Jovent Gironí no va ocupar el seu lloc al gol sud

Hi havia incertesa per comprovar quina seria la reacció de l’abonat del Girona després que el club es posicionés a favor de portar el Girona-Barça del 26 de gener als Estats Units. El disgust i el rebuig van ser evidents i es van veure representats pel grup d’animació Jovent Gironí, que va deixar buit el seu lloc al gol sud en senyal de protesta i va entrar a Montilivi al minut 12. També van ensenyar dues pancartes: “Juguem a Montilivi” i “No al futbol modern”.

L’estadi va cantar “Tebas vete ya”, mostrant la desaprovació a la possibilitat d’haver de veure l’equip jugant lluny de casa seva un duel que hauria de jugar com a local. Després del gol d’Alcalá, els càntics es van repetir, afegits als d’“El Girona, a Girona”. Malgrat que es preveia una mocadorada important, no es va produir en cap moment. Només van ser uns quants els que, finalment, van optar per fer-ho.

Una de les mesures que el Girona ha pactat amb la Lliga és destinar 5.000 entrades, amb desplaçament inclòs, al duel de diumenge que ve al Camp Nou. El límit per apuntar-s’hi, fixat per ahir a la nit, s’ampliarà, perquè amb prou feines s’arriba al miler de peticions. La situació és tan rocambolesca que es podria donar el cas que, si el partit s’acaba jugant a Montilivi, alguns socis es beneficiïn de la incertesa que es viu als despatxos perquè no perdrien el dret de veure el partit de tornada en directe.