Futbol Internacional
Esports Futbol 04/08/2011

Mor el futbolista japonès Naoki Matsuda per una parada cardiorespiratoria

El jugador ha mort aquest dijous als 34 anys després de patir una parada cardiorespiratoria dimarts, durant un entrenament, i estar 2 dies ingressat en estat crític

Efe
1 min
El japonès Naoki Matsuda, en una imatge d'arxiu

JapóEl futbolista japonès Naoki Matsuda ha mort aquest dijous als 34 anys després de patir una parada cardiorespiratoria el passat dimarts durant un entrenament, segons ha informat l'agència local Kyodo.

El defensor nipó, que va ser internacional amb la selecció japonesa al Mundial que el 2002 el país asiàtic va organitzar amb Corea del Sud, ha mort després d'estar ingressat en condició crítica en un hospital durant dos dies.

Dimarts passat Matsuda es va desmaiar després d'una cursa d'escalfament en la sessió d'entrenament amb el que era el seu actual club, el Matsumoto Yamaga, de la tercera divisió nipona.

Al principi els responsables de l'entitat van manifestar que es tractava d'un cop de calor, i van confirmar més tard que Matsuda havia patit una parada cardiorespiratoria i que havia ingressat inconscient a l'hospital.

Matsuda va jugar 40 partits amb la selecció absoluta del Japó entre 2000 i 2005 i 385 partits de la J League (primera divisió japonesa) entre 1995 i 2010 amb el Yokohama F Marins, equip en què va militar durant tota la seva carrera com a professional fins al seu traspàs, aquest any, al Matsumoto Yamaga.

"Se n'ha anat mentre intentava complir un nou repte de tractar que el Matsumoto ascendís a la J League i aquest és un dur cop per a tots nosaltres", ha dit després de conèixer la seva mort el president de la Federació Japonesa de Futbol (JFA), Junji Ogura, en declaracions recollides per l'agència Kyodo.

stats