FUTBOL
Esports Futbol 13/01/2012

Mourinho: "Ara mateix, el partit de Copa no m'interessa gens"

El tècnic del Reial Madrid diu que la seva prioritat és la Lliga i que, per tant, no reservarà ningú per jugar aquest dissabte contra el Mallorca, un partit que titlla com "el més important"

Ara
1 min
José Mourinho, a la sala de premsa. DOMINIQUE FAGET / AFP PHOTO

MadridJosé Mourinho encara no vol sentir a parlar dels dos partits de l'eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei contra el Barça. "Ara mateix, el partit de Copa no m'interessa gens. El d'aquest dissabte és el partit més important", ha dit Mourinho, i ha afegit, adreçant-se als periodistes: "El clàssic, per a vosaltres, em sembla molt bé. No heu d'inventar ni mentir. Vens més i treballes menys".

Pel tècnic del Reial Madrid, la Copa no ha de ser cap distracció per als seus jugadors: "Tenim partits contra el Mallorca i l'Ahtletic, i em semblen suficientment difícils com per distreure's amb la Copa". I és que, segons Mourinho, la Lliga és la seva prioritat. "Cinc punts semblen molts, però depèn del que tu facis. No és una diferència definitiva", i ha continuat dient: "El partit fonamental és contra el Mallorca. El campionat és una prioritat, no sortirem d'aquesta direcció".

L'entrenador portuguès també ha defensat el davanter Cristiano Ronaldo. Preguntat sobre per què el Santiago Bernabéu el xiula, ha dit: "Esteu parlant del Bota d'Or. Només l'ha guanyat un jugador d'una lliga que no recordo. Déu meu, quina cosa! Cal comparar els gols de Cristiano en un any amb els dels altres davanters en cinc anys".

Mourinho no ha inclòs en la convocatòria per jugar contra el Mallorca Di María, a qui no ha descartat per jugar contra el Barça. "No està per jugar ara. Ja veurem si està per a la Copa", ha sentenciat.

stats