LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 21/11/2012

Mourinho: "Això d'avui no és dramàtic. Ja vaig perdre una semifinal perquè Pepe va trencar la tíbia a Alves"

El tècnic carrega contra l'italià Gianluca Rocchi per haver assenyalat un penal sobre Agüero que per al tècnic lusità no ho era

Ara
1 min
El tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, durant el partit contra el City

BarcelonaJosé Mourinho ha comentat a la roda de premsa posterior al partit contra el Manchester City que no ha estat un partit fàcil i que l'àrbitre, Rocchi, els ha perjudicat.

"El City té molts jugadors ofensius. Nosaltres, amb 10 jugadors i sense cap jugador del mig del camp, com Essien, hem hagut de defensar i treballar moltíssim amb aquesta limitació. Sabíem que un punt ens classificava i així ha estat", ha explicat el tècnic lusità sobre el partit un cop Arbeloa ha estat expulsat.

Respecte a l'àrbitre, l'italià Gianluca Rocchi, que ha pogut perjudicar el Madrid, Mourinho ha comentat el següent: "Conec molt aquest àrbitre perquè a Itàlia ja em va perjudicar. Jo he d'estar tranquil, encara tinc la sanció pendent de UEFA. Per cert, vull agrair el regal que m'han fet pels 100 partits, una placa molt maca", ha comentat Mou. I, tirant d'ironia, s'ha tornat a recordar del Barça: "Això d'avui no és dramàtic. Ja vaig perdre una semifinal en què Pepe va trencar la tíbia a Alves i, una altra, per un gol que no va entrar".

El tècnic portuguès ha tornat a subratllar la dificultat del grup D: "Sabíem que en aquest grup, algun gran es quedaria fora".

stats