Futbol
Esports Futbol 02/11/2012

Mourinho: "El Madrid quan no juga bé no guanya, altres equips quan no juguen bé sí que ho fan"

El tècnic del Madrid ha volgut tancar la polèmica amb el planter blanc, però ha reiterat: "José Rodríguez té 17 anys i no juga al filial, i sí que ho fan jugadors de 23 i 24 anys"

A.s.
1 min
José Mourinho en roda de premsa

BarcelonaTot i que José Mourinho està més calmat en aquest inici de temporada a l'hora de parlar del Barça, de tant en tant se li escapa algun dard. Aquest divendres, per parlar del partit contra el Saragossa de dissabte al Bernabéu, ha dit: "El Madrid quan no juga bé no guanya, altres equips quan no juguen bé sí que ho fan, nosaltres no".

Però el tema que ha tornat a centrar la roda de premsa de Mourinho ha sigut el planter blanc i la seva guerra dialèctica amb l'entrenador del filial Alberto Toril. Tot i que d'entrada volia deixar de parlar-ne, no ho ha pogut evitar: "Toril té la seva autonomia, i jo la meva. Ell fa el que vol i jo també. Però la meva opinió no ha canviat, José Rodríguez té 17 anys i no juga al filial, i sí que ho fan jugadors de 23 i 24 anys. Jo preferiria quedar dissetens i que juguin els joves", i ha afegit: "Per mi el més important és guanyar, i pel madridisme crec que també. Contra l'Alcoià van poder jugar jugadors més joves, perfecte, però perquè vam guanyar".

Quan li han preguntat sobre la llista de jugadors del planter que va donar ell fa uns dies, i li han puntualitzat que en faltaven alguns, ha respost: "La llista que jo vaig donar era per a gent intel·ligent". I ha seguit: "Per acabar amb aquesta història, en els últims tres moments històrics del Madrid: Final de la Champions del 1998: Sanchís i Raúl; final del 2000: Casillas i Raúl, i final del 2002: només Raúl".

stats