Primera Divisió
Esports Futbol 16/01/2011

José Mourinho justifica l'empat per la mala actuació de Miguel Ángel Pérez Lasa

El tècnic del Reial Madrid ha comentat sobre Pérez Lasa que "tots canvien una mica per l'experiència de la vida, però al 2011 ell és exactament igual que al 1996"

Redacció
1 min

AlmeriaL'entrenador del Reial Madrid, el portuguès José Mourinho, s'ha mostrat molest per l'actuació de l'àrbitre basc Miguel Ángel Pérez Lasa al partit que el seu equip ha empatat (1-1) a Almeria i també ha lamentat la pèrdua de dos punts en la lluita per aconseguir el campionat de Lliga.



El tècnic portuguès ha comentat sobre Pérez Lasa que "tots canvien una mica per l'experiència de la vida, però al 2011 ell és exactament igual que al 1996", any en el qual Mourinho era ajudant de Bobby Robson al Barça i aquest col·legiat ja arbitrava a Primera Divisió.



"Esperem a veure què passa en la segona volta “i esperem que no ens toqui Pérez Lasa", ha afegit el tècnic portuguès, qui ha comentat que acabar aquesta primera volta amb un partit perdut, tres empatats i quinze perduts "són números bons", però que no volen "números bons, sinó guanyar el campionat".



Mourinho ha explicat que els jugadors del Reial Madrid "no són màquines" i que potser no han guanyat el partit perquè els "adversaris s'ha defensat bé" i perquè el seu equip "en el primer temps ha tingut un ritme baix i fàcil per al contrari de controlar".



El tècnic madridista, que ha felicitat l'Almeria "perquè ha aconseguit un punt que para ells és important i perquè han fet un grandíssim esforç per aconseguir-ho".

stats