Madrid-Barça
Esports Futbol 11/12/2011

Mourinho: "El Barça ha guanyat perquè ha tingut més sort que nosaltres"

El tècnic portuguès assegura que els seus jugadors estan "tristos però tranquils i equilibrats emocionalment" després d'una derrota que considera que s'ha encaixat perquè el Barça "ha tingut més sort que talent" en alguns gols, com el segon de Xavi

Ara
1 min
José Mourinho, al Bernabéu.

BarcelonaMourinho ha resumit la derrota del Madrid dient que, en moments puntuals, el seu equip ha tingut menys sort que el Barça. "El resultat és una conseqüència del que és aquest esport, un joc on la sort influeix. Cristiano ha tingut el 2-0 però no ha tingut sort i, en canvi, Xavi ha tingut la sort de cara per fer l'1-2". Però, per no sonar gaire dur, ha afegit: "Però no vull treure mèrits a l'equip que ha guanyat". Fins i tot ha lloat l'acció de l'1-3, que ha definit com un gol merescut després de "bons minuts en què el Barça ha tocat la pilota, que el que els agrada fer".

El tècnic portuguès ha assegurat que "el vestuari està trist i tranquil" després de la derrota i ha recordat que, com havia avisat en la prèvia, els seus jugadors "estan equilibrats emocionalment" i perdre "no els desequilibrarà".

Sobre l'acció de Messi al minut 43, que hagués pogut suposar l'expulsió de l'argentí, Mourinho ha dit que en directe li ha semblat expulsió. "Però no vull ser injust i vull esperar a veure l'acció per televisió". I ha explicat que els seus jugadors "tenien por d'anar agressius a la pilota dividida per la història dels altres enfrontaments, en què tocar un jugador del Barça era targeta".

De tota manera, Mourinho recorda que el Madrid té els mateixos punts que el seu rival directe i que, si guanyen a Sevilla, els blancs seran líders.

Preguntat per si s'ha saludat amb Tito, l'entrenador blanc s'ha limitat a dir que s'alegra "que estigui bé i hagi viatjat". "Sempre desitjo salut a les persones que tenen petits o grans problemes", ha afegit.

stats