LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 12/02/2013

Mourinho: "No penso acabar la meva carrera amb només dues Champions"

El tècnic del Reial Madrid ha parlat davant dels mitjans de comunicació abans del partit contra el Manchester United a la Lliga de Campions

Ara
2 min
José Mourinho riu durant la roda de premsa

BarcelonaEl tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, ha parlat davant dels mitjans de comunicació abans d'enfrontar-se al Manchester United al Santiago Bernabéu, en l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

"Teníem quatre competicions aquesta temporada. Vam guanyar la Supercopa, hem perdut la Lliga i en tenim dues més. Cal esperar-se", ha dit Mourinho, que no ha volgut fer valoracions de la temporada per ara. Tot i això, Mourinho ha valorat el rendiment dels seus jugadors fins ara: "Bo a la Copa, bo a la Champions, molt bo a la Lliga de Campions i negatiu a la Lliga", ha dit, contundent.

Preguntat per un periodista anglès per si el Reial Madrid està en crisi, tal com s'ha publicat a la premsa, Mourinho ha dit: "Crec que per a vostè és fàcil deixar-me acabar la roda de premsa i comentar això amb algun periodista espanyol, que són els que parlen d'aquesta crisi".

El entrenador del Madrid s'ha mostrat ambiciós: "El Madrid vol guanyar la desena Champions i jo vull guanyar la meva tercera. Lluitaré per ella. Potser arriba aquest any o bé arriba el que ve... no ho sé, però tinc confiança en la meva feina i no penso acabar la carrera amb només dues Champions, lluitaré per la tercera".

Mourinho no es veu com a substitut d'Alex Ferguson al Manchester United: "No, perquè segurament acabarem les carreres a l'hora: ell amb 90 i jo amb 70".

El tècnic portuguès ha comentat que espera que aquest dimecres els seus jugadors estiguin a l'altura contra el United: "Aquesta temporada, en algunes ocasions ens ha faltat tenir fam, motivació. I això ens passa quan juguem contra adversaris menors, contra equips que hauríem d'haver guanyat. A la Lliga de Campions vam tenir un grup difícil i sabíem que havíem de jugar a un alt nivell per classificar-nos. Si això significa alguna cosa, dimecres ens enfrontem a un gran adversari i hauríem d'estar a l'altura per aconseguir un resultat positiu".

Preguntat per l'estat de Cristiano Ronaldo, Mourinho ha dit que "és el jugador més fantàstic" que mai ha tingut. "He tingut grans jugadors que hi han deixat la pell per mi, però a nivell futbolístic ell està a un nivell molt més elevat que la resta perquè és un jugador d'un altre món", ha conclòs Mourinho.

stats