Reial Madrid
Esports Futbol 13/04/2012

Mourinho: "Penso retirar-me entre els 65 i 70 anys i l'únic que espero és estar orgullós de la meva carrera"

L'entrenador del Madrid ha concedit una entrevista a 'Audi Magazine', on ha reconegut que es considera "un gran entrenador", tot i el risc que l'acusin de presumit

Ara
1 min
José Mourinho, contra el València

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } "D'aquí a vint anys em veig en el tram final de la meva carrera, penso acabar entre els 65 i 70 anys, i l'únic que espero és estar orgullós de la meva carrera. El futbol continuarà sent part de la meva vida fins al dia que em retiri, perquè llavors haurà acabat per a mi. No seré d'aquestes persones que deixen de jugar o entrenar, però que no aconsegueixen viure tranquils sense criticar i comentar", ha comentat José Mourinho en una entrevista a 'Audi Magazine'.

"Parlar de tu no és fàcil perquè sempre corres el risc que la gent es pensi que ets presumit, però puc considerar, pel que he aconseguit, que sóc un gran entrenador", ha afegit sense problemes.

"M'agrada el risc d'entrar en un partit i saber que d'aquí a dues hores pots ser heroi o canalla. Si durant 15 dies no tinc partit, em falta alguna cosa", ha comentat sobre el que més li agrada del futbol.

En un àmbit més familiar, ha dit: "Canviar de residència amb tanta assiduïtat li costa a la meva dona i als meus fills, no a mi. Si tens un camp de futbol per entrenar, una pilota i uns quants jugadors, tant és que siguis aquí, a Àfrica o a Àsia".

stats