PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 03/05/2012

Mourinho: "Al Barça li han xiulat dos penals així així, com moltes altres vegades"

El tècnic del Madrid ha dit, a més, que el Barça és "un gran equip i grans campions", però ha afegit: "Ells saben que mereixem aquest títol"

Ara
1 min
José Mourinho, mantejat pels jugadors

BilbaoL'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, ha assegurat en una entrevista a Real Madrid TV després del partit contra l'Athletic que ha proclamat els blancs campions de Lliga que ell ja porta "set lligues". "Acostumo a plorar cinc minuts i ja està".

El tècnic no s'ha oblidat del Barça. "El Barça, gran equip i grans campions, ha intentat endarrerir el títol fins a l'últim dia. Ells saben que mereixem aquest títol", ha dit Mourinho, que ha afegit, sobre el partit del Barça contra el Màlaga: "Al Barça li han xiulat dos penals així així, com moltes altres vegades".

Sobre la Lliga que ha aconseguit, Mourinho ha dit: "Vaig guanyar a Portugal, Itàlia i Anglaterra, però aquesta ha estat la més difícil".

Per últim, el tècnic portuguès ha parlat a l'afició blanca: "Aquest equip mereix més pasió i estima de la que ha rebut. Espero que el Bernabéu doni als jugadors el que mereixen".

José Mourinho, que ha evitat els mitjans de comunicació, tan sols ha parlat per a Real Madrid TV i per a una televisió portuguesa, que ha pujat a l'autobús de l'equip blanc.

stats