Copa del Rei
Esports Futbol 25/01/2011

Karanka afirma que Mourinho no parla en roda de premsa per no escalfar més el partit de Sevilla

L'ajudant de José Mourinho, Aitor Karanka, ha donat la cara en la roda de premsa prèvia al partit de Copa de demà entre el Sevilla i el Madrid, ja que el portuguès ha decidit no fer-ho

Redacció
2 min
Aitor Karanka ha respost les preguntes dels periodistes.

MadridAitor Karanka ha explicat per què ha substituït Mourinho en la roda de premsa. Al club blanc no ha agradat gens l'anunci de televisió que ha fet el Sevilla, en el qual apareixen diversos jugadors amb pintures de guerra, i una frase en portuguès dedicada a Mourinho: "El míster no vol participar en tot el que s'està dient i passant. A ningú li agrada que es diguin tantes coses. Per sortir a defensar el club no li agrada que el sancionin. Cerca la normalitat i s'ha decidit que surti jo. No volem alimentar més el que està arribant des de Sevilla. Aquí, qualsevol cosa que diu el míster serveix per sancionar-lo i si ho mires fredament, són coses objectives", ha afirmat Karanka.

Segons sembla, hi ha indignació dins del cos tècnic del Madrid: "El Sevilla ha escalfat el partit. Sortir pintant-se la cara i amb un comentari en portuguès és escalfar el partit. Els comitès hauran de veure si és sancionable o no, com s'ha fet amb Mourinho. Estem a les semifinals i només volem jugar un partit. Tenim molta il·lusió tots", ha afegit.

Karanka, en ser preguntat sobre el futur del tècnic i la seva situació, ha deixat clar que tots tanquen files donant suport a Mourinho: "El vestidor sap l'entrenador que té i si alguna cosa tenim és que estem tots en el mateix vaixell. Estem a mort amb Mourinho. Sabem que serà un partit dur. És una semifinal i el Sevilla té agafada la mida a aquesta competició, però no és cap guerra".

El segon entrenador també ha dit que Mourinho és feliç al Madrid i té les piles ben carregades: "Jo estic cada dia amb ell i cada dia el veig més a gust, amb ganes de guanyar i molt il·lusionat amb arribar a la final de la Copa del Rei. Està encantat de ser aquí i complir els objectius". En ser preguntat sobre la mala relació de Mourinho i Valdano, el basc ha comentat: "No et puc contestar. Si hi ha algú que no pot vetar Valdano, sóc jo. El que intentem tots és que la relació sigui bona amb el club i remem en la mateixa direcció".

Finalment, Karanka ha lloat el criticat Karim Benzema. "En Karim té pressió perquè ser jugador del Reial Madrid comporta això. Potser se li està posant més pressió encara des de l'exterior. És un jugador que fa bromes i com a persona m'ha sorprès perquè s'han dit coses d'ell que no són certes. I com a jugador és molt bo i l'altre dia ens va donar tres punts".

stats