COPA DEL REI
Esports Futbol 25/01/2011

José Mourinho decideix no parlar en la roda de premsa prèvia al partit de Sevilla

L'ambient previ al partit de semifinals s'ha escalfat molt, i Mourinho ha decidit no parlar avui a Valdebebas

Redacció
1 min
José Mourinho.

BarcelonaSorpresa aquest matí a la ciutat esportiva del Reial Madrid a Valdebebas. José Mourinho ha decidit no parlar en roda de premsa, com és normal abans dels partits del Reial Madrid. El tècnic portuguès ha decidit que sigui Aitor Karanka qui comparegui davant dels mitjans.

La decisió de Mourinho es pot interpretar com un intent de refredar l'ambient del partit d'anada de semifinals de Copa del Rei entre el Sevilla i el Reial Madrid. Un ambient molt calent pel famós vídeo del Sevilla, en el qual s'inclou un missatge clar i directe a Mourinho en portuguès ("et deixarem sense un títol"), i les declaracions del president del club andalús, José María del Nido, assegurant que no permetrà als blancs pressionar el col·legiat del partit, Undiano Mallenco.

A més, abans del partit de Lliga entre els dos clubs Mourinho havia fet enfadar els sevillistes en afirmar que no sabia qui era el tècnic del Sevilla, Gregorio Manzano. Darrerament, les rodes de premsa del portuguès són prou sucoses. En la darrera, va deixar clar que no parla amb el director general del club, Jorge Valdano, quan es tracta de fitxar jugadors.

stats