Futbol

Mourinho: "Treballo millor sota pressió"

El portuguès ha concedit una entrevista a Istanbul, on també ha assegurat que és "un bon perdedor"

L'entrenador del Reial Madrid, el portuguès José Mourinho, ha dit aquest dijous a Istanbul que rendeix millor si està sota pressió.

"Hi ha moltes maneres de ser líder. Jo sento que he d'escoltar tota l'estona, necessito gent que em qüestioni, però les decisions són meves i treballo millor sota pressió. En els moments durs és quan estic en més bona forma", ha dit el tècnic blanc.

Sobre les seves vivències a la banqueta durant els partits, el lusità ha reconegut que no sol "sentir res, ni el suport ni el rebuig dels espectadors", ja que no hi ha temps per a sentiments.

Quant a l'estil de joc dels seus equips, Mourinho ha dit que tot depèn del país on es trobi. "El més important és entendre el país on treballes, la cultura nacional del futbol. El que cal fer per guanyar a Itàlia no és el mateix que el que cal fer a Anglaterra. Tinc un estil preferit, però això no vol dir que el meu equip faci aquest estil", ha assegurat.

Mourinho també ha renegat de l'excés de preparació tècnica d'un partit: "Les estadístiques sempre són útils, però hi ha qui les utilitza com si fossin el més important, i no ho són en absolut. El Bayern hauria d'haver guanyat la Champions per estadístiques, i va perdre. El futbol és un joc, i, com tot joc, és impredictible".

Finalment Mourinho va assegurar: "Sóc un bon perdedor". "Vam estar tristos quan vam perdre la Champions, però no va passar res, me'n vaig anar al vestidor del Bayern per veure la felicitat d'ells, i la vaig compartir. És diferent quan perdem per alguna cosa injustament. Això no ho aguanto".