Futbol
Esports Futbol 26/05/2012

Mourinho: "Treure 9 punts al Barça és una diferència molt gran. Això no passa a les lligues importants"

El tècnic portuguès analitza l'actualitat del Reial Madrid i el Barça en una conferència a Turquia i manté que la lliga la guanya "el millor", no com la Champions, que és una competició que es decideix per "detalls"

Ara
1 min
José Mourinho assisteix al funeral de la dona de Florentino Pérez

BarcelonaJosé Mourinho ha parlat al diari turc 'Hurriyet', aprofitant la seva estada a Ankara per assistir a una conferència sobre "Èxit sostenible i Lideratge" i ha tret pit de la seva "exitosa carrera de 15 anys al món del futbol".

"No fa falta ser el millor per guanyar la Champions", ha comentat el tècnic portuguès, recordant que el Chelsea va marcar en la primera i gairebé única ocasió que va tenir i després d'un córner. "El Bayern va fer 18 xuts. Però les coses canvien en un moment, en un instant".

Per a l'entrenador blanc, la Lliga sí que premia "al millor" perquè "en altres competicions depèn molt de si tens un bon partit un dia, un de dolent a l'altre, o l'error de l'àrbitre". Els 9 punts de diferència que el seu Madrid va treure al Barça a la classificació són "una distància molt gran" que no es troba en les altres lligues importants a Europa.

Mourinho elogia el talent de Mesut Özil i diu que és un dels "deu millors del món" i comenta que "el lideratge no es pot aprendre sinó que és una característica inherent en l'home".

"No puc anar pel carrer i fer vida normal –comenta Mourinho–. A Londres era diferent, es respecta més la vida privada de la gent. A Itàlia, Portugal i a Espanya és diferent i he hagut d'aprendre a protegir la meva privacitat i la de la meva família".

stats