ESPORTS
Esports Futbol 29/07/2011

Mourinho acaba la seva compareixença davant la UEFA perquè li rebaixin les sancions pels “per què?”

L'entrenador del Madrid ha declarat davant el Comitè d'Apel·lació de l'ens europeu del futbol, a Suïssa, acompanyat de l'advocat Jean Louis Dupont, i ha sortit sense fer declaracions

Agències
1 min
Mourinho, a la seu de la UEFA, a Nyon / EFE

NyonL'entrenador del Reial Madrid, el portuguès José Mourinho, s'ha assegut aquest divendres a la banqueta, però no d'un estadi de futbol sinó d'un tribunal esportiu. El portuguès ha declarat davant el Comitè d'Apel·lació de la UEFA a Nyon, Suïssa, on estava citat a les 9 del matí. El tècnic vol que se li rebaixin les sancions que se li van imposar després del Madrid-Barça de Lliga de Campions, en què el portuguès carregava contra els àrbitres, amb els ja famosos “per què?”. La UEFA va considerar que aquells comentaris eren “molt greus” perquè no respectaven el joc net de la competició i va multar l'entrenador amb 50.000 euros.

José Mourinho ha arribat a la Casa del Futbol de la UEFA acompanyat de l'advocat belga Jean Louis Dupont, contractat especialment pel club blanc per a aquest cas, el director dels serveis jurídics del Reial Madrid, Javier López Farré, i un altre dels advocats del Reial Madrid, Álvaro García Alemán. Un cop acabada la seva llarga compareixença, ha sortit a les 14:50 h sense fer declaracions. S'espera que al llarg d'aquesta tarda de divendres, la UEFA faci pública la resposta per part del Comitè d'Apel·lació a través de la seva pàgina web. En el cas que el tècnic estigués disconforme amb aquesta decisió, podria recórrer al TAS (Tribunal d'Arbitratge Esportiu).

stats