1a divisió
Esports Futbol 27/08/2011

Mourinho: "Estic convençut que serem millors aquesta temporada"

El tècnic del Madrid recorda que els seus equips sóm millors en la segona temporada amb ell a la banqueta, "però no vol dir que això passi", diu, caut

Redacció
1 min
Mourinho, durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Saragossa.

BarcelonaL'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, s'ha mostrat convençut que el seu equip serà millor aquesta temporada: "Hem jugat deu partits de pretemporada, vuit dels quals molt bons, encara que sigui contra rivals de categories diferents. Però tinc la convicció que serem un equip millor aquesta temporada; treballem amb aquest objectiu", ha dit el tècnic portuguès, en la roda de premsa prèvia al partit contra el Saragossa.

Tot i això, el portuguès és caut: "Els segons anys en els meus equips solen ser els millors, però no vol dir que això passi. De moment estem millor, però ja veurem els resultats".

El tècnic ha parlat d'aquest primer partit conta el Saragossa i del seu entrenador, Javier Aguirre: "La primera jornada sempre és complicada, és especial. No és nou que els campionats comencin amb sorpreses. He transmès aquesta idea als meus jugadors perquè canviïn el xip, perquè hem estat en una situació dubtosa per la vaga", ha dit Mourinho, que s'ha desfet en elogis cap al tècnic dels aragonesos: "L'entrenador del Saragossa és un dels meus favorits. No només com a persona. És un tècnic molt bo, el seu equip sempre està organitzat. No sé si jugarà amb quatre o amb cinc defenses, però surten sempre bé al contraatac. Jugar a La Romareda m'agrada, és un estadi bonic i amb bon ambient".

stats