FUTBOL
Esports Futbol 03/05/2012

Mourinho critica els que pensen que l'"únic futbol que existeix" és el del Barça

El tècnic dels blancs diu a la televisió portuguesa SIC que titlla els que pensen així d'"il·luminats" i els diu que només coneixen "el futbol de Google"

Efe
1 min
José Mourinho, durant la celebració a San Mamés / CÉSAR MANSO / AFP

MadridJosé Mourinho, entrenador del Reial Madrid, ha criticat els que pensen que l'"únic futbol que existeix" és el del Barça i ha assegurat que els que opinen així saben "poc" sobre l'esport rei.

El Barça "és un equip que va practicar i practica un dels millors futbols de la història. Una altra cosa diferent i que alguns il·luminats –que també tenim al nostre país– pensen és que és l'únic futbol que existeix. I aquí ells s'equivoquen", ha manifestat Mourinho, en unes declaracions emeses aquest dijous a Portugal per la televisió portuguesa SIC.

"És gent que coneix el futbol de Google. Escriuen a internet 'www.google.com' i absorbeixen el coneixement, però en saben poc. El futbol és més que això", ha assenyalat. "Nosaltres practiquem un futbol espectacular, marquem un nombre de gols sorprenent, un nombre de victòries sorprenent", ha recordat.

No obstant això, l'entrenador portuguès ha reconegut que té "més mèrit" vèncer un conjunt com el Barça, al qual ha qualificat com "un gran equip i que seguirà sent-ho". "Nosaltres intentarem ser una mica millors l'any que ve", ha conclòs.

stats