FUTBOL
Esports Futbol 23/08/2011

Mourinho s'adreça a l'afició blanca per disculpar-se i diu que alguns estan "més adaptats" que ell a "la hipocresia del futbol"

El tècnic del Reial Madrid escriu una carta adreçada als aficionats blancs des de la web oficial del club on diu que no se li passa pel cap marxar. "No me'n vaig, segur"

Redacció
2 min
A porta oberta José Mourinho va dirigir una sessió de treball davant més de 40.000 espectadors. Sense públic L'entrenament de Pep Guardiola va ser a porta tancada, com és habitual.

MadridJosé Mourinho, a través de la web del Reial Madrid, ha escrit una carta adreçada als aficionats blancs. A més de dir que no li passa pel cap marxar del club, demana disculpes només a l'afició blanca per la seva actitud en l'últim partit, el de la tornada de la Supercopa d'Espanya contra el Barça.

"Vull adreçar-me al madridisme per disculpar-me davant seu, i només davant el madridisme, per la meva actitud en l'últim partit. Alguns estan més adaptats que jo a la hipocresia del futbol, ho fan amb la cara amagada, amb la boca tapada i en el més profund dels túnels. Jo no aprenc a ser hipòcrita. Ni n'aprenc ni vull aprendre'n", diu Mourinho, fent al·lusió al cos tècnic i els jugadors blaugranes.

Sobre el fet que s'hagi especulat amb la seva marxa del club blanc, Mourinho deixa clar que mai se li ha passat pel cap aquesta possibilitat: "Només qui no em coneix pot somiar, inventar o creure que pugui anar-me'n ara del Reial Madrid. Em sembla que molta gent es va quedar impressionada amb la qualitat del futbol demostrat pel Reial Madrid en aquesta pretemporada, i seria per a ells una sorprenent notícia que jo abandonés el club ara. Impossible!", diu Mourinho.

A més, el tècnic portuguès hi afegeix: "Tinc un president fantàstic, amb una gran intel·ligència, i a qui també m'uneix una gran amistat. I tinc també un director general que treballa per al club 24 hores al dia, de manera que sento que la meva motivació és enorme i el meu madridisme molt més gran que el d'alguns pseudomadridistes", afirma l'entrenador blanc.

stats