FUTBOL
Esports Futbol 11/03/2012

Mourinho: "Amb errors o sense, els dos àrbitres han tingut una filosofia adaptada al partit"

El tècnic del Madrid diu que no ha vist els dos penals que l'àrbitre no ha xiulat en contra dels blancs i diu que li ha agradat la filosofia dels àrbitres, "no xiulant i deixant jugar"

Ara
1 min

BarcelonaL'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, no s'ha volgut pronunciar quan ha estat preguntat pels dos penals no xiulats en l'àrea dels blancs a favor del Betis. "És en la porteria contrària a la meva banqueta, és impossible veure què ha passat. El que jo he vist és que, amb errors o sense, tant Iturralde com el jove assistent que s'ha convertit l'àrbitre [Sagués Oscoz] han tingut una filosofia adaptada al partit, entre dos equips que volien jugar. Potser amb errades que vosaltres podreu veure en televisió, però amb una filosofia que ens agrada a tots. No xiulant i deixant jugar. No han xiulat faltetes de jugadors que es tiren i que intenten simular", ha comentat.

Preguntat sobre el partit, Mourinho ha dit: "Estic més que feliç amb els tres punts, però el Betis mereixia més", i ha afegit: " Ha estat un partit sense control. D'aquells que no saps qui guanyarà, qui marcarà... a vegades és millor ser més defensiu però tenir el control del partit, i cap dels dos equips ha estat defensiu ni ha tingut el control del partit".

"El 2-3 ha estat injust. Per a un partit com aquest em sembla més adequat un empat pel que han fet els dos equips", ha assegurat el tècnic del Reial Madrid, que ha elogiat el Betis, el seu rival i ha tornat a recordar el Barça: "El Betis és l'exemple d'un equip que no juga pel títol, però que juga per l'espectacle, per encantar la gent, com quan va jugar contra el Barça a la Copa l'any passat. El meu equip no ha jugat malament, ha tingut un adversari molt bo".

stats