Futbol
Esports Futbol 31/08/2013

Mourinho: "És una regla no escrita de la UEFA: quan jugo contra Guardiola sempre acabo amb deu"

El tècnic portuguès es queixa de l'arbitratge i torna a insinuar que el tècnic català rep favors del màxim organisme del futbol europeu

Natalia Arroyo
1 min
José Mourinho, durant el partit contra el Bayern Munic

BarcelonaJosé Mourinho no s'ha mossegat la llengua i ha criticat l'arbitratge i l'expulsió de Ramires al minut 86 de partit. Una decisió que considera decisiva en el resultat final de la Supercopa d'Europa i que, a més, creu que és deliberada de la UEFA. "És una regla no escrita de la UEFA. Quan jugo contra Pep Guardiola sempre acabo amb deu. I així no és fàcil jugar", ha dit als micròfons de la televisió italiana.

Aprofundint en l'anàlisi del partit, el tècnic portuguès creu que en tot moment ha tingut el partit "controlat" i afirma que, fins i tot, ha tingut clares ocasions per guanyar-lo. "No ha guanyat el millor equip en aquesta final. El millor, avui, ha perdut. Però així és el futbol. Onze contra onze, que és el que és el futbol, hem sigut millors", ha dit, ja en sala de premsa. "No és una situació nova per a mi. M'ho he trobat amb els meus altres equips", ha dit, descrivint, un per un, la llista d'expulsions que va patir amb el Chelsea, l'Inter de Milà o el Reial Madrid. A més, ha afirmat que "l'àrbitre tenia moltes ganes d'afegir un últim minut a la pròrroga", que és quan Javi Martínez ha fet el 2-2 que ha forçat els penals.

Sobre l'errada de Lukaku en el cinquè penal, Mourinho ha volgut protegir el jove davanter belga. "Sempre dic que els penals els falla qui els tira. Jo no el fallo segur, perquè no el xuto. El noi ha fallat, però ha d'aixecar-se. No passa res, s'han de tirar".

stats