FUTBOL
Esports Futbol 23/08/2011

Embolic de suposades declaracions sobre el futur de Mourinho

Segons Más Deporte, de Canal+ Liga, el portaveu de Mourinho els va dir per SMS que el tècnic es plantejava marxar, però el mateix portaveu ho ha negat i afirma que l'SMS es va enviar des d'un telèfon que ja no fa servir

Redacció
1 min
Mourinho, a la banda del Camp Nou / REUTERS

BarcelonaEladio Paramés torna a ser el protagonista del dia. A mig matí ha saltat la notícia que el portaveu del tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, havia informat el programa Más Deporte, de Canal+ Liga, que l'entrenador portuguès es plantejava deixar el club blanc després que els dirigents madridistes no li han donat tot el suport que ell s'hauria esperat. El portaveu de José Mourinho, Eladio Paramés, segons informen els periodistes de Canal +, va enviar un SMS en què afirmava: "José no rep el suport dels dirigents i medita abandonar el club".

Però just quan s'havien fet públiques aquestes declaracions, el portaveu de Mourinho ha reaccionat, i en rebre una trucada del club per demanar explicacions, ha afirmat que "és fals". "Estic indignat; jo no he dit mai això. És rotundament fals, no hi ha constància de res". Paramés ha explicat a Radio Marca i al mateix programa "Más Deporte" de Canal+ Liga que l'origen de tot plegat és un SMS d'un telèfon que ja no fa servir. "No he parlat amb ningú del Plus", ha afegit. Segons Paramés, algú s'ha fet passar per ell i ha enviat un SMS des d'un mòbil que ja no utilitza als periodistes de Canal +.

Alguns periodistes de Madrid consideren que Mourinho podria estar forçant la situació per rebre una ovació demà del Bernabéu (on es jugarà el Trofeu del Madrid), per reforçar la seva situació i enviar un missatge a Florentino Pérez.

stats