FUTBOL
Esports Futbol 21/01/2012

Mourinho, a una periodista: "Si vostè vol dir-li mentider a Pepe, està en el seu ple dret. Després, accepti les conseqüències"

El tècnic del Reial Madrid ha dit que es creu el que diu el jugador i ha tallat les preguntes sobre la trepitjada dient: "El jugador ha parlat. Jo no vull parlar del tema"

Ara
2 min
José Mourinho.

MadridEl tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, ha assegurat que ell es creu el seu jugador, Pepe, després que aquest digués que la trepitjada a Messi no va ser intencionada. "Per a mi, el jugador ha parlat. Jo no vull parlar del tema".

Tot i això, la periodista d'El País Eleonora Giovio li ha preguntat si entén que hi hagi gent que dubti de Pepe. "Si vostè vol dir-li mentider a Pepe, faci-ho, està en el seu ple dret. Després, accepti les conseqüències que pugui tenir per una circumstància com aquesta. Serà un problema entre vostè i la persona a la que vostè titlli eventualment de mentider", ha destacat el portuguès, que ha afegit: "Si Pepe diu que és intencionat, jo em molestaria. Però si Pepe em diu a mi i al món que no, jo m'ho crec. Si un home o una dona dubta de la idoneïtat moral d'una persona, que ho digui. Si dubtes, digues-ho".

I quan li han tornat a preguntar per l'acció, ha respost: "Sou pesats, eh? Jo no vull parlar més. A més, No vaig veure durant la temporada passada que vosaltres dubtéssiu d'un jugador [Busquets, del Barça] que va tenir un comentari racista i que després el seu entrenador va dir que es creia el seu jugador. I tothom se'l va creure, fins i tot la UEFA", ha recordat Mourinho.

El tècnic dels blancs ha dit que Pepe no està afectat per les crítiques rebudes arran de la trepitjada: "No sé de què parles. Si ell diu que no ha estat intencionat, de què ha d'estar preocupat? Pregunteu-li a ell, no em pregunteu a mi!". A més, Mourinho no ha dit si Pepe, que té unes molèsties musculars, està en disposició de jugar o no: "Entra en convocatòria, però veurem si hi és o no. He de convocar altres jugadors per la seva posició i, si ell no hi és, hi serà un altre jugador. Tots són bons".

L'entrenador diu que a ell, els comentaris positius i negatius d'altres persones no li afecten: "No vull comentar ni comentaris positius ni negatius, ni els de gent que vol ajudar ni gent que vol criticar. No em paguen per comentar el que diuen altres persones".

Mourinho, que ha dit que estava trist perquè havia mort el pare d'un dels components del club –no ha dit de qui–, ha assegurat, respecte el partit contra el Barça: "L'única cosa que em jugava en aquest partit era l'alegria per al dia següent, però el dia següent era dijous, a l'altre divendres, ara ja és dissabte... la gent que vol perpetuar la tristesa o vol allargar l'alegria, té problemes. Jo no en tinc. Quan tinc bons moments, treballo per buscar-ne més i, quan en tinc de dolents, no m'amago a casa".

"Quan les coses estan bé, m'amago més i, si surten resultats negatius, faig un altre tipus de vida. Ara he anat a comprar al Corte Inglés, he acompanyat a la meva dona a comprar, he anat a buscar els meus fills a l'escola...", ha dit Mourinho, que ha comentat que l'únic que li interessa és el partit contra l'Athletic Club: "Començarem el partit com a líders i acabarem el partit com a líders".

stats