FUTBOL
Esports Futbol 22/05/2012

Mourinho diu que cal jugar "un futbol que no sigui només per guanyar partits, sinó també per guanyar aficionats"

El tècnic portuguès ha renovat amb el Madrid fins al 2016 i diu que ha ampliat el contracte perquè ara el que necessita és "pensar en un club a llarg termini"

Ara
2 min
José Mourinho, tècnic del Reial Madrid / REALMADRID.COM

BarcelonaEl tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, ha parlat en una entrevista a la web oficial del Reial Madrid i a la televisió oficial del club blanc sobre la seva ampliació de contracte fins al 2016. "Em sento feliç. Si no ho estigués no hauria signat aquest contracte. M'agradaria que els madridistes estiguessin contents", ha dit el tècnic, que ha agraït la confiança a la directiva: "Pensen que sóc l'entrenador ideal per a aquest projecte que tenim fins al 2016".

Mourinho explica què l'ha fet renovar per dos anys més, fins al 2016 (el seu contracte s'acabava el 2014): "El projecte d'una manera global. El desig del president de tenir el que no és gaire comú en el futbol actual, que és pensar a llarg termini. La confiança que sempre m'ha demostrat en el meu treball i en la meva persona. Estic encantat de seguir i planificar el futur esportiu del primer equip del Reial Madrid, on òbviament sabem que hem de pensar en el dia de demà i no parlar gaire del llarg termini. I és el que hem intentat fer en aquests darrers dos anys. Treballar pel futur, pensar en el futur. Si mires la plantilla, diu clarament que es pensa en el futur. Però en un club d'aquesta dimensió cal aconseguir resultats, s'ha de guanyar i és el que hem intentat fer en aquests dos anys que han passat i el que intentarem continuar fent els pròxims quatre".

Per Mourinho, la renovació "és fruit del coneixement que tenim tots els uns dels altres, de la convicció", i ha explicat com veu la seva feina a partir d'ara: "M'ha encantat fins ara la meva experiència professional de treballar en diferents clubs, en diferents països, en diferents cultures i d'aprendre de totes elles i al mateix temps donar el millor de mi també. M'ha encantat aquest procés. Ara la feina és diferent per a mi, perquè és pensar en un club també a llarg termini. I aquest club és el Reial Madrid, que ha sigut més exigent amb mi i m'ha obligat per les seves dificultats a donar el màxim de mi i a millorar com a entrenador i professional. Em sembla el repte perfecte per als meus pròxims quatre anys perquè el que és difícil t'obliga a més. Jo en aquest moment de maduresa de la meva carrera necessito reptes grans que m'obliguin a intentar ser cada vegada millor", ha conclòs Mourinho.

El portuguès diu que l'objectiu de la propera temporada és "millorar com a equip, millorar individualment, jugar un futbol que no sigui només per guanyar partits, sinó que sigui també per guanyar aficionats. Segurament, el Reial Madrid ha guanyat moltíssims aficionats aquest any perquè hem jugat el millor futbol del món tot i que no hem guanyat la competició europea, però vam aconseguir la Lliga més difícil jugant un futbol fantàstic i això em sembla que és el més important".

stats