FUTBOL
Esports Futbol 20/09/2013

Mourinho: "Estic preocupat perquè he perdut, però per mi no hi ha crisi"

El Chelsea encadena quatre partits consecutius sense guanyar i el tècnic portuguès ja ha rebut les primeres crítiques

Efe
2 min

LondresEl tècnic del Chelsea, el portuguès José Mourinho, ha afirmat aquest divendres que el seu equip no està "en crisi", sinó que ha encadenat "dos resultats dolents" en les últimes setmanes.

"Estic preocupat perquè he perdut i no m'agrada perdre, però així són les coses a vegades. Per mi no hi ha crisi, són només dos resultats dolents", ha assenyalat el portuguès abans d'enfrontar-se aquest dissabte al Fulham en la cinquena jornada de la Premier.

Els 'blues' van caure aquesta setmana a casa davant el Basilea (1-2) a la Lliga de Campions i ja acumulen quatre partits consecutiu sense guanyar, cosa que ha provocat les primeres crítiques a Anglaterra cap al conjunt de Mourinho.

"Haureu d'esperar", ha dit el portuguès als periodistes: "Si pots triar, és millor començar malament i acabar bé, i no a l'inrevés, encara que estic d'acord que idealment el millor seria començar bé, continuar bé i acabar bé".

"Jo treballo d'aquesta manera: és el camp el que tria. El que els jugadors van fer en l'últim partit i l'últim entrenament és el que em fa prendre decisions", ha descrit Mourinho.

El portuguès ha admès que el Chelsea no és un equip que pugui "esperar de tres a cinc anys" a aconseguir resultats, si bé ha insistit que el seu projecte busca canviar la manera en què ha jugat l'equip les últimes dues temporades. "No m'agrada com ha jugat el Chelsea les últimes dues temporades. Al club tampoc li agrada i volem canviar-ho. Volem un estil diferent", ha afirmat el portuguès. "Si algú espera que aquest dissabte surti a jugar contra el Fulham amb nou jugadors darrere de la pilota i esperar que ells cometin un error per guanyar 1-0, llavors no marxaré content a casa", ha dit Mourinho.

stats