Esports Futbol 30/04/2011

Mourinho, acorralat per la UEFA i el vestidor

El tècnic del Reial Madrid ha irritat la UEFA amb les insinuacions sobre favoritisme cap al Barça i el seu plantejament de joc rep la crítica dels jugadors madridistes

Redacció
1 min

BarcelonaLes declaracions de l'entrenador del Madrid, José Mourinho, podrien costar-li un càstig exemplar per part de la UEFA, després de sembrar dubtes sobre favoritisme de la competició europea cap al FC Barcelona.

L'Sport recull avui que la sanció a Mourinho podria anar d'entre quatre partits de càstig fins als sis mesos d'inhabilitació per al tècnic, que ahir va avisar que les seves paraules no van ser mai acusacions, sinó simples preguntes que potser mai trobaran resposta.

Els problemes de Mourinho però, també poden venir de dins del vestidor. Les crítiques de Cristiano Ronaldo després del partit del Barça sobre el plantejament defensiu de l'entrenador semblen haver-lo molestat i ha deixat l'estrella de l'equip fora de la convocatòria pel partit d'avui contra el Saragossa.

Segons recull 'El País', la plantilla hauria fet pinya al voltant de Cristiano i ahir hauria esclatat al vestidor lamentat la pobra imatge de joc que van oferir contra el Barça. Segons el diari, les queixes s'haurien produit malgrat la presència del preparador físic, Rui Faria, i l'ajudant de camp, Aitor Karanka, estrets col·laboradors del portuguès.

stats